Anna palautetta
Tervetuloa palautepalveluun! Täällä voit antaa palautetta, kysyä tai antaa parannusehdotuksia Laukaan kunnan toimintaan liittyen.
Palautteet käsitellään virka-aikana, kiireisissä asioissa ota yhteyttä neuvontaan 014 267 5000. Palautteeseen ei tule kirjata arkaluontoisia tietoja kuten esim. henkilötunnuksia. Tutustu myös Tietoa palvelusta- välilehdellä.

Voit antaa palautepalvelun kautta kiitoksia, moitteita ja parannusehdotuksia kunnan palveluista, toiminnasta ja päätöksenteosta. Jokainen palaute on hyödyksi palvelujemme kehittämisessä entistä paremmaksi, ja ne kerryttävät tietoa asukkaita yleisimmin askarruttavista kysymyksistä. Mikäli asianne on kiireellinen, ottakaa yhteyttä Laukaan kunnan neuvontaan, 014 267 5000.

Muita palautekanavia:

Palautetta Laukaan kunnan tilapalvelun hallinnoimista rakennuksista, voitte antaa täällä.

Jätehuollon palautteet voitte antaa Mustankorkean palautelomakkeella.

Joukkoliikenteeseen liittyvät palautteet voitte antaa Jyväskylän kaupungin palautepalvelun kautta.

Palautetta antaessasi kuvaile tilanne, toive tai ongelma asiallisesti ja mahdollisimman tarkasti. Halutessasi voit merkitä kartalle alueen tai paikan, mihin palaute liittyy. Voit liittää palautteesi myös esim. aiheeseen liittyvän kuvan.

Palautepalvelun kautta ei voi hoitaa kunnan laskuihin liittyviä asioita, perua varattuja vastaanottoaikoja tai liikuntavuoroja, jättää työpaikkahakemuksia tai hoitaa henkilöön liittyviä henkilökohtaisia asioita. Ethän kirjoita palautteisiin henkilötunnuksia, puhelinnumeroita, pankkitilinumeroita, tms. henkilökohtaisia tietoja.

Palvelun käyttö tai palautteen antaminen ei vaadi käyttäjätunnusta. Palveluun voi luoda tunnuksen, joka mahdollistaa omien palautteiden seuraamisen. Käyttäjätunnuksen luominen vaatii toimivan sähköpostiosoitteen.

Jätä yhteystietosi ja toimiva sähköpostiosoitteesi yhteystietokenttään, jotta saat palautteeseesi vastauksen. Tarvittaessa voimme kysyä myös lisätietoja palautteeseesi liittyen. Emme vastaa palautteisiin, joihin ei ole jätetty yhteystietoja, mutta tallennamme ne palautejärjestelmäämme toimintamme kehittämiseksi.

Jos sallitte palautteenne julkaisun, palautteen käsittelijä voi julkaista sen käsittelyn aikana tai siihen vastaamisen jälkeen. Palautteita ei kuitenkaan julkaista, jos niissä on arkaluontoista asiaa, yksityistä tietoa tai epäasiallista kieltä tai muita epäasiallisuuksia. Voit myös kieltää palautteen julkaisun ottamalla ruksin pois kohdasta ”palautteen saa julkaista”. Jos otat ruksin pois, palautettasi ei julkaista. Myös palautteen käsittelijöillä on oikeus poistaa palautteen julkisuus. Palautteenantajan yhteystiedot eivät tule julkisiksi.

Sähköpostipalvelut voivat tulkita palautteeseen lähetetyn vastauksen roskapostiksi. Jos odotat vastausta palautteeseesi, tarkkaile myös sähköpostisi roskapostikansiota.

Palautteen jättäminen on suojattu reCAPTCHA -palvelulla. Sen tarkoituksena on estää automaattisen roskapostin lähettäminen. Useimmiten käyttäjä ei edes huomaa sitä, sillä se toimii palautepalvelun taustalla. Joissain tapauksissa käyttäjä voidaan kuitenkin tulkita robotiksi, jolloin käyttäjältä vaaditaan kuvavarmennus, jotta palaute voidaan jättää.

Palvelun käyttö vaatii selaimen, jossa on JavaScript päällä.